سیستم درب و پنجره دوجداره ترمال بریک آلومینیومی Thermal Brick windows
سیستم درب و پنجره دوجداره ترمال بریک آلومینیومی Thermal Brick windows
سیستم درب و پنجره دوجداره ترمال بریک آلومینیومی Thermal Brick windows آخرین دستاورد صنعت آلومینیوم سازی می باشد در این پنجره تعبیه یک عایق epdm باعث شده است که ارتباط پروفیل آلومینیومی از سطح بیرونی با داخل قطع شود .
این روش این امکان را به ما می دهد که رنگ داخل محل استفاده با رنگ پروفیل سطح بیرونی متفاوت باشد .
مزایای پنجره دوجداره آلومینیومی ترمال بریک
سیستم درب و پنجره دوجداره ترمال بریک آلومینیومی Thermal Brick windows قابلیت عایق بندی 100 درصد فضای درونی ساختمان را دارا است .
پنجره دوجداره آلومینیومی ترمال بریک تمامی قابلیت های پنجره های لولایی و دو جهت باز شو و فیکش شرکت پنجره دوجداره upvc را دارا میباشد .
پنجره های آلومینیومی معمولی در مقابل عناصر جوی مقاوم هستند ولی از آنجایی که آلومینیوم هادی خوبی میباشد، باعث تلف شدن انرژی میشوند.
برای حل این مسئله محصول جدیدی به نام پنجره آلومینیومی ترمال بریک به دنیا عرضه شده است که در این پنجره ها وجود لایه پلاستیکی بین دو فریم داخلی و خارجی در مقابل انتقال حرارت شکست بوجود می آورد – کلمه Thermal Break یعنی شکست حرارتی از همانجا ریشه میگیرد.
این پنجره ها عایق حرارتی دارند یعنی از دو فریم داخلی و خارجی تشکیل شده اند که توسط یک عایق پلاستیکی از هم جدا می شوند.
در گذشته پنجره های آلومینیومی حرارت را بین داخل و خارج خانه منتقل میکردند، ولی در پنجره های ترمال بریک به واسطه ترکیب پلی آمید و آلومینیوم در تولید آنها این مشکل رفع شده است .
همانطور که می دانیم ۹۰% درب و پنجره را شیشه تشکیل میدهد که در صورت استفاده ازشیشه های دوجداره ماشینی می توان ۹۰% عایق بندی پنجره را تضمین نمود. همچنین ۵% از از اتلاف انرژی درب و پنجره ها به جهت هوابند نبودن آنها و کوران هوایی است که درصورت ساخت صحیح و استفاده از درزگیر و لاستیک های مناسب و با کیفیت پنجره هوابند خواهد بود.
فقط ۵% از عایق بندی پنجره مربوط به سطح پروفیل آلومینیوم می باشد که در دهه ی اخیر وارد کنندگان و تولید کنندگان پنجره PVC برای تبلیغات و فروش بیشتر محصول خود دست روی همین ۵% از سطح پنجره گذاشتند واعلام نمودند که پنجره های آلومینیومی عایق نمی باشد درحالی که این تفکر کاملا اشتباه بود زیرا فقط ۵% از سطح پنجره را پروفیل آلومینیوم تشکیل میدهد(۹۰% شیشه تشکیل می دهد) که این ۵% به لحاظ عددی قابل چشم پوشی است ولی با این حال متخصصین صنعت آلومینیوم برای رفع این نقیصه هم چاره ای اندیشیدند که حاصل آن طراحی نوع جدیدی از پروفیل آلومینیوم به نام ترمال بریک بود.
سیستم درب و پنجره دوجداره ترمال بریک آلومینیومی Thermal Brick windows از دو فریم داخلی وخارجی تشکیل شده اند که توسط یک عایق پلی آمیدی که در وسط این دو سطح قرار میگیرد به هم متصل می شوند (این اتصال توسط دستگاه پرس انجام می شود) و در نهایت به آن پروفیل ترمال بریک می گویند.
کلمه Thermal Break یعنی شکست حرارتی که در این سیستم به دلیل شکست حرارتی و ممانعت از انتقال حرارت این عنوان به آن اطلاق می شود.
نکته ی قابل تامل در سیستم درب و پنجره دوجداره ترمال بریک آلومینیومی Thermal Brick windows همسویی ضریب انبساط طولی پلی آمید با آلومینیوم در شرایط جوی متفاوت می باشد. (بحث سرما گرما و انقباض و انبساط) این تیغه ی پلی آمیدی مانع انتقال حرارت ازیک سطح به سطح دیگر می شود.به طوری که هیچگونه انتقال حرارتی از طریق پروفیل آلومینیومی چارچوب یا لنگه انجام نمی شود و در نتیجه مانع از افت شدید حرارت و برودت دمای محیط داخل ساختمان شده و نهایتا باعث صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی می گردد. همچنین باعث افزایش طول عمر دستگاه های مولد حرارت ( در فصل سرما) و برودت (درفصل گرما) می گردد.
از مزایای این تیغه پلی آمیدی بالابودن استحکام مقاومت در برابر فشار مواد شیمیلیی اشعه UV و طول عمر بالامی باشد.
سیستم ترمال بریک که در اروپا ابداع شده است به دلیل داشتن لاستیک پلی آمید مابین جدار داخلی و خارجی پروفیل که توسط پیشرفته ترین ماشین الات اروپایی پانچ می گردد امکان نفوذ گرما، سرما و لرزش را به صفر رسانده و امکان دو رنگ بودن نمای داخلی و خارجی را میسر می نماید.
پلی آمید خواص مکانیکی خود را در حرارتهای بالا و در برابر مواد شیمیایی و آب و اشعه UV حفظ می کند . بالا بودن استحکام و طول عمر بالا از دیگر مزایای تیغه های پلی آمید می باشد. تیغه پلی آمید مانع انتقال حرارت از یک سطح به سطح دیگر می شود.در واقع اطلاق عنوان ترمال بریک به این سیستم به دلیل ایجاد شکست حرارتی و ممانعت از انتقال حرارت می باشد. نتیجه استفاده از پروفیل ترمال بریک، جلوگیری از انتقال سرما و گرما از جدار خارجی به جدار داخلی و بالعکس می باشدبطور متوسط ۳۰ % سطح خارجی ساختمان را پنجره تشکیل می دهد . ۷۰ % از سطح هر پنجره را شیشه و مابقی را پروفیل تشکیل می دهد. در صورت استفاده از سیستم ترمال بریک در درب و پنجره ها ۳۸ % کاهش اتلاف انرژی حرارتی در فصل سرما و ۳۲ % کاهش اتلاف انرژی برودتی در فصل گرما ، ۲۸ % کاهش مصرف سوخت ، ۲۰ % کاهش هزینه در سرمایه گذاری اولیه تاسیسات و به میزان قابل توجهی از آلودگی صوتی جلوگیری میشود .